Erik Jensen leverte i dag sin oppsigelse fra stillingen som daglig leder i både Bank Norwegian og Norwegian Finans Holding ASA.

Foto

Knut Falch / NTB scanpix

Bank Norwegian-sjefen har sagt opp

Publisert: 1. november 2016 kl 10.24
Oppdatert: 1. november 2016 kl 10.57

Styrene i Norwegian Finans Holding ASA og Bank Norwegian AS har mottatt oppsigelse fra daglig leder i begge selskapene, Erik Jensen. Dette kommer fram av en børsmelding i dag.

Takker for innsatsen

– Begge styrer benytter anledningen til å takke Erik Jensen for meget solid innsats for banken i en årrekke, og som har kommet selskapene, kundene og aksjonærene til gode, heter det i meldingen.

Jensen har vært ansatt som leder i Bank Norwegian siden oppstarten i 2007, og vil fortsette i stillingen ut oppsigelsestiden, til og med 31. januar 2017. Styrene vil umiddelbart starte et arbeid for å finne Erik Jensens etterfølger i stillingene, opplyses det i børmeldingen.

Ingen sure miner

Jensen forteller at det ikke er noe ondt blod mellom partene, og at han heller ikke har noen ny jobb i kikkerten.

– Jeg har lyst til å gjøre noe annet. Jeg har vært banken i ti år, som har vært morsomme, hektiske og veldig arbeidsomme. Jeg føler meg fortsatt som en relativt ung mann og har lyst til å gjøre andre ting, jeg trenger en miljøforandring, sier Jensen til TDN Finans tirsdag, og fortsetter:

Saken fortsetter under annonsen

– Det har ikke vært noen uenigheter, og det er overhodet ikke noe ondt blod. Det at jeg forsetter i stillingen min frem til slutten av januar viser at det ikke har vært noe dramatikk, sier han.

Jensen er også aksjonær i Norwegian Finans Holding, og informerer om at han ikke har lagt noen planer om å selge seg ut.