Bevegelser

Publisert: 22. mai 2015 kl 08.00
Oppdatert: 21. mai 2015 kl 15.51

Ny fagsjef i Spekter

Odd Erik Stende (44) er ansatt i en nyopprettet stilling som fagsjef for myndighetskontakt i Spekter. Stende er i dag assisterende partisekretær i Arbeiderpartiet. Han har tidligere ledet Arbeiderpartiets sekretariat på Stortinget, og har bakgrunn som blant annet valgkampsjef og politisk rådgiver for Arbeiderpartiet.

– Spekters politiske relevans har økt kraftig de siste årene. Derfor er det med stolthet og glede jeg ønsker Stende velkommen om bord på Spekterlaget. Med sin tunge politiske bakgrunn og lange erfaring vil han være viktig ressurs i vårt arbeid med å videreutvikle Spekters politiske posisjoner og budskap sammen med våre medlemsvirksomheter, sier Anne-Kari Bratten administrerende direktør i Spekter.

– I den norske modellen er et velfungerende tre-partssamarbeid selve grunnmuren og jeg ser frem til å jobbe i en organisasjon som har en offensiv tilnærming til hvordan vi kan videreutvikle og styrke samfunnsmodellen vi har i Norge, sier Stende i en pressemelding.

Stende starter i Spekter den 10. august.

 

Saken fortsetter under annonsen

Markedssjef i GROHE Norge

GROHE ansetter Ole Christian Mork (30) som ny Markedssjef for Norge. Han tiltrer senest 1. september og vil også inngå i det nord--europeiske marketingteamet. Mork får en nøkkel-rolle i GROHE Norge og vil inngå i det Norske lederteamet og rapportere til Country Manager Alexandré Pedersen.

Mork har en bachelorgrad innen PR- og kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI og har arbeidserfaring fra Kredinor og Swix Sport AS. De siste 4 årene har han hatt flere sentrale roller i en av Norges største merkevareselskaper, SWIX Sport AS, de siste 2 år som markedssjef.

 

Daglig leder for EPTEC Energi

Kenneth Johansen Kløw (36 år) har tiltrådt som daglig leder for EPTEC Energi AS fra mai 2015. Kløw er utdannet siviløkonom samt sivilingeniør innen prosessteknikk, men har også bakgrunn og fagbrev som maskinarbeider.

Saken fortsetter under annonsen

Han startet sin karriere i FMC Technologies og fortsatte i Comex AS som Business Development Manager. De siste 3-4 årene har han hatt stillingen som Sales & Market Manager T&L Europe/Africa i Mettler Toledo.

Kløw vil være ansvarlig for drift og videreutvikling av EPTEC Energi AS innen den tradisjonelle kjøleindustrien samt på nye markedsområder for selskapet. EPTEC har med dette ambisjoner om å vokse og ytterligere styrke sin markedsposisjon.

 

Første kvinnelige nyhetsdirektør i Laagendalsposten

Linn Kristin Djønne (31) er blitt valgt som første kvinnelige nyhetsredaktør i Kongsberg-avisen Laagendalsposten. Djønne kommer fra jobben som prosjektleder i Confex Norge AS, hvor hun har hatt ansvar for prosjektutvikling av kurs og konferanser. Hun har også erfaring som vaktsjef i SSB kommunikasjonsavdeling og som journalist i Agderposten.

Djønne er utdannet journalist på Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har tatt en mastergrad i journalistikk på Universitetet i Oslo.

Saken fortsetter under annonsen

 

Starter eget kommunikasjonsbyrå

Ole Eikeland og Niels Ruben Ravnaas forlater Nettavisen som henholdsvis økonomiredaktør og finansjournalist for å starte eget kommunikasjonsbyrå, melder Nettavisen. Gründerne slutter ved utgangen av juni og går deretter inn i en karanteneperiode før de starter opp på egenhånd.

 

Ny markeds-direktør i Egmont Publishing

Morten Danielsen kommer fra stillingen som leder for innovasjon og kommersialisering i Marked i Egmont Publishing. Nå blir han markedsdirektør.

Saken fortsetter under annonsen

Egmont solgte over 30 millioner blader i 2014, og har akkurat nå 2,5 millioner unike digitale brukere hver uke på sine plattformer. Nå etablerer selskapet en svært slagkraftig markedsavdeling.

– Vår nye markedsdirektør har et unikt blikk for innovasjon, struktur og strategi. Han har fått i oppgave å videreutvikle markedsarbeidet vårt slik at vi alltid ligger foran når det gjelder å forstå lesernes og brukernes behov, sier administrerende direktør Espen Asheim i en pressemelding.

Morten Danielsen har bakgrunn fra PwC, der han jobbet som konsulent med blant annet media som hovedområde, før han kom til Egmont som forretningsutvikler og senere leder for Innovasjon og Kommersialisering.

– Å jobbe med medier føles innimellom som å bo i et hus der taket raser sammen. Men vi skal ikke sitte stille og se på at det regner inn i stua. At det er hull i taket er kun en mulighet til å fyre av raketter fra sofaen. Vi er klare for å møte et mildt sagt krevende medielandskap, sier Morten Danielsen.

 

Paid article
Yes