Bevegelser

Publisert: 15. mai 2015 kl 08.00
Oppdatert: 13. mai 2015 kl 15.13

Konsernsjef i Telenor

Sigve Brekke er utnevnt til ny konsernsjef i Telenor etter Jon Fredrik Baksaas.

Brekke er i dag konserndirektør og leder for Telenors operasjoner i Asia. Han har vært i selskapet siden 1999. 55-åringen har tidligere vært statssekretær i Forsvarsdepartementet.

Under Brekkes ledelse har antall abonnenter i Asia steget med over 100 millioner, skriver Telenor i en pressemelding. Han tiltrer som konsernsjef 17. august. I sin nye jobb får han en grunnlønn på 5,9 millioner kroner.

 

Styreleder ved Handelshøyskolen BI

Saken fortsetter under annonsen

Styret ved Handelshøyskolen BI har valgt Knut Haanæs som ny styreleder. Haanæs vil etterfølge Terje Venold, som går av 31.07.2015, etter endt periode.
Haanæs er i dag Seniorpartner og leder av Boston Cosulting Groups Geneve-kontor. Han er utnevnt som styreleder for en tre-årsperiode fra 1. august 2015 til 31. juli 2018.

 

PR- og kommunikasjonsdirektør Rezidor

Alexandra Lilja Lindvik ny PR- og kommunikasjonsdirektør for Rezidor i Norden.

Lindvik kommer fra det internasjonale kommunikasjonsbyrået Burson-Marsteller, hvor hun har vært siden 2009. Der har hun blant annet jobbet med strategisk kommunikasjon og PR som rådgiver for flere nordiske hotellkonsern. Lindvik har omfattende erfaring med utvikling og implementering av integrerte informasjons- og holdningskampanjer. Flere av kampanjene Lindvik har vært med å utvikle har vunnet internasjonale priser for dokumentert effekt.

Hun har en mastergrad i sosiologi fra Universitet i Oslo, med fokus på retorikk og medievitenskap, samt en bachelorgrad i medier og kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo. Lindvik blir en del av Rezidors nordiske ledergruppe.

Saken fortsetter under annonsen

 

Styreleder MBL

Didrik Munch ble på MBLs årsmøte 6. mai gjenvalgt som styreleder.

 

Reportasje-redaktør i NTB

Saken fortsetter under annonsen

Nina Merete Eldor (36) er ansatt som ny reportasjeredaktør i NTB. Hun er i dag utenriksvaktsjef i samme bedrift. Eldor har vært tilknyttet NTB siden 2006 og har vært vaktsjef siden 2013.

 

Konserndirektør for utvikling og produksjon i USA for Statoil

Statoils nåværende finansdirektør Torgrim Reitan flytter til USA for å ta over Statoils utvikling og produksjon på amerikansk sokkel.

Reitan tar over etter Bill Maloney som slutter i stillingen etter 3,5 år, opplyser Statoil i en pressemelding tirsdag morgen.

– Jeg skal nå bruke litt tid sammen med de jeg skal jobbe med når jeg tiltrer 1. august. Malouney har gjort en god jobb med å bygge ut virksomheten, og jeg gleder meg til å ta over, sier Reitan til E24.

Saken fortsetter under annonsen

Paid article
Yes