Bevegelser

Publisert: 30. april 2015 kl 08.00
Oppdatert: 29. april 2015 kl 17.01

Fortsetter som styreleder i TINE

Trond Reierstad fra Lørenskog starter sitt sjette år som leder i TINE SA etter at han ble gjenvalgt på årsmøtet på Lillestrøm. Valget, som foregikk uten motkandidat, viser at sittende styreleder har god oppslutning blant eierne i meierisamvirket.

 

Administrerende direktør i Codan Forsikring

Codan Forsikring i Norge har ansatt Scott Ørmen som administrerende direktør. Det etableres samtidig en lokal ledergruppe, som får det totale resultatansvaret for den norske virksomheten. Dette er en del i selskapets strategi om å komme nærmere kunden.

Scott Ørmen går inn i den nyopprettede stillingen som administrerende direktør for Codan Forsikring i Norge. Ørmen har over 15 års erfaring fra forsikring i Norge og Norden, og kommer senest fra rollen som leder for bedriftsmarkedet i Codan Danmark. Ørmen har vært i Codan-konsernet siden 2005 og startet og bygget opp den norske næringsdivisjonen fra bunn i 2005. Han rapporterer direkte til konsernsjef Patrick Bergander og sitter i den skandinaviske konsernledelsen.

Saken fortsetter under annonsen

 

Administrerende direktør i Anti-cimex Norge

Elisabet Mæland Fosse går fra går fra stillingen som kjededirektør for ICA og Matkroken til stillingen som administrerende direktør i Anticimex Norge med virkning fra 1. mai. Fosse har 13 års erfaring fra ulike lederstillinger i dagligvarebransjen og 11 års erfaring fra næringsmiddelbransjen.

 

Salgssjef i Hymax

Saken fortsetter under annonsen

Paul Håkon Endresen er ansatt som salgssjef for Hyundai hos Hymax.

Hymax har en vedtatt plan for sterkere utvikling av Hyundai anleggsmaskiner i Norge.

Endresen har jobbet 15 år med Doosan i Norge, den siste tiden som salgssjef hos Rosendal Maskin. 

Endresen tiltrer i stillingen umiddelbart.

 

Daglig leder Right To Play

Saken fortsetter under annonsen

Pål Troye begynner som ny daglig leder i den humanitære organisasjonen Right To Play Norge.

Troye kommer fra stillingen som Regionsleder i Franzefoss Gjenvinning AS med ansvaret for næringsavfallshåndtering i Region Østlandet. Han har tidligere jobbet som medeier i STECO-gruppen der han han gjennomførte en krevende snuoperasjon for å snu bedriftens økonomiske situasjon fra underskudd til overskudd. Han er utdannet sivilingeniør fra Zurich i Sveits og jobbet mange år som avdelingsleder i ABB etter endt utdanning.

 

Sjeføkonom i Handelsbanken

Kari Due-Andresen i Handelsbankens makroteam tar over stillingen som sjeføkonom.

Due-Andresen startet i Handelsbankens makroteam i 2011, etter å ha jobbet seks år i Norges Banks pengepolitiske avdeling.

Saken fortsetter under annonsen

 

Ansvarlig redaktør/daglig leder AS Lokalavisene

Terje Olsen begynner i ny jobb som ansvarlig redaktør/daglig leder i Schibsted-eide AS Lokalavisene. Han kommer fra stillingen som VP Products and Services i PagePlanner. Han har tidligere vært utviklings- og produksjonssjef i Teknisk Ukeblad, og før det var han ni år i Orkla Media/Edda Media i forskjellige redaksjonelle lederroller, samt ansvar for en del større tekniske prosjekter.

 

Kreativ prosjektleder i Bodø Nu/Nu Publishing

Saken fortsetter under annonsen

Rune Nilsen begynner i ny jobb som kreativ prosjektleder i Bodø Nu/Nu Publishing. Han kommer fra jobben som fotoreporter og manusforfatter i News On Request AS, hvor han har jobbet siden 2007. Nilsen tiltrer i sin nye stilling til høsten.

Paid article
Yes