Bevegelser

Publisert: 24. april 2015 kl 08.00
Oppdatert: 23. april 2015 kl 15.24

Generalsekretær i Plan Norge

Styret i Plan Norge har ansatt Kjell Erik Øie (55) som generalsekretær i Plan Norge fra 15. april.

– Dette er en jobb jeg virkelig gleder meg til å ta fatt på. Plan Norge er en modig og innovativ bistandsorganisasjon, og jeg skal bidra til å videreutvikle Plan som en organisasjon som tør å utfordre – og som skaper resultater, sier Kjell Erik Øie.

 

Administrerende direktør i Siva

Styret i Siva SF har ansatt Espen Susegg (41) som ny administrerende direktør for selskapet.

Saken fortsetter under annonsen

Ansettelsen skjer etter en åpen søknadsprosess. Susegg kommer fra stillingen som direktør for Sivas eiendomsvirksomhet og har vært konstituert administrerende direktør i Siva siden 1. Januar 2015.

Susegg er utdannet sivilingeniør bygg og miljøteknikk fra NTNU og har i tillegg en mastergrad i Business Administration fra NHH. Han har tidligere vært administrerende direktør i Brattørkaia og har ledererfaring fra Sparebank1 SMN, Asplan Viak og tidligere stillinger i Siva.

 

Daglig leder i LOS

Anders Gaudestad (42) overtar som administrerende direktør i LOS AS etter Geir Tønnesland, som har takket ja til en stilling utenfor Agder Energi.

Anders Gaudestad, som har vært styremedlem i LOS, tiltrer som administrerende direktør 1. juni. Geir Tønnesland har ledet LOS i nær fire år.

Saken fortsetter under annonsen

 

Assosiert partner i First House

Benja Stig Fagerland blir assosiert partner i First House, skriver kampanje.com.

Benja Stig Fagerland har mottatt flere internasjonale priser for sitt arbeid. Blant annet er hun utnevnt som en av «Woman Inspiring Europe», av The European Institute for Gender Equality (EIGE). I det amerikanske konsulentselskapet Intuit´s 2020 Report står «Sheconomy» som nummer 3 på listen over 20 trender som vil prege det neste tiåret. Fagerland er også kjent for sitt arbeid med NHOs suksessprosjekt «Female Future – mobilisering av talent», som hun tok initiativet til.

 

Saken fortsetter under annonsen

Administrerende direktør i Scania

Per Hallberg tar over som administrerende direktør i Scania.

Det er nå kjent at Per Hallberg tar over Martin Lundstedts oppgaver inntil videre. Hallberg er direktør for produksjon og logistikk i Scania, og beholder også sine tidligere arbeidsoppgaver.

Hallberg har jobbet i Scania siden 1977, og har vært med i selskapets ledergruppe siden 2001

 

Daglig leder i Hako Maskin

Lasse Andersen (46) er ansatt som ny daglig leder i Hako Maskin AS.

Saken fortsetter under annonsen

Andersen har lang erfaring fra olje, gass og luftfart, og kommer fra stillingen som teknisk direktør i Helitrans.

 

Administrerende direktør i Aller Media Norge

Dag Sørsdahl blir ny administrerende direktør i Aller Media Norge. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør for Oslo Nye Teater.

Han har tidligere arbeidet i 14 år med såkalt private equity (fonds- og selskapsinvestering), senest i Borea. Før dette har Dag Sørsdahl vært 10 år i Schibsted-konsernet, med ansvar innenfor tvfFilm i Aftenposten og Schibsted. Dag Sørsdahl har siviløkonomgrad fra Lund Universitetet i Sverige, samt studier på Harvard Business School i USA.

Saken fortsetter under annonsen

 

Fabrikksjef hos Hallingplast

Randi Tofting (46) er ansatt som ny fabrikksjef hos Hallingplast AS. Tofting vil ha ansvaret for den daglige driften, mens daglig leder Steinar Tragethon i større grad vil jobbe med produktutvikling og innovasjon.

Tofting har lang erfaring fra produksjonsledelse. Sivilingeniøren har vært produksjonsteknisk leder i bedrifter både i Norge, Sverige og USA. Før hun returnerte til Norge etter tolv år i utlandet, jobbet hun som fabrikksjef hos den svenske bensinpumpeprodusenten Wayne. Hun har vært prosjektleder hos Hallingplast siden september 2014.

 

Administrerende direktør i Geberit AS

Geberit AS har ansatt Arne Håkon Burdal som ny administrerende direktør. Han får det samlede forretningsmessige ansvaret for Porsgrund, Ifö og Geberit i Norge.

Burdal kommer fra stillingen som administrerende direktør for NRA.

 

Leder for innsiktsavdelingen i Egmont Publishing

Dorota Grabowska blir ny leder for innsiktsavdelingen i Egmont Publishing. Grabowska kommer til Egmont Publishing fra OMD Norway hvor hun de siste åtte årene har vært kundedirektør. Hun tiltrer som leder i innsiktsavdelingen 1. juni. Grabowska er sivilmarkedsfører med 12 års erfaring fra mediebyrå og har tidligere jobbet med annonsesalg i Aftenposten. Nå blir fokuset målgruppe- og bransjeinnsikt i Egmont Publishing.

 

Promosjef i TV 2

Lillian Vatnøy  er ansatt som ny promosjef i TV 2. Hun overtar det administrative ansvaret for promoavdelingen i Bergen og Oslo. Vatnøy kommer til TV 2 fra stillingen som spesialrådgiver og teamleder i kommunikasjonsbyrået Gambit Hill+Knowlton. Hun har en variert mediebakgrunn og solid erfaring som leder av kreative team. 

Paid article
Yes