Bevegelser

Publisert: 20. mars 2015 kl 08.00
Oppdatert: 19. mars 2015 kl 14.30

Innkjøpsdirektør i Kjedehuset

Tone Vareberg er ansatt som innkjøps-direktør i Kjedehuset, et av landets største IKT-konsern. Vareberg tiltrådte i januar og kom fra Telenor der hun har hatt en rekke lederstillinger innen innkjøp, logistikk og distribusjon. De siste 10 årene var hun direktør for innkjøp og logistikk i Telenor Norge.

Tone Vareberg har utdannelse fra blant annet Handelshøyskolen i Stockholm, Handelshøyskolen BI og Markedshøyskolen.

 

 

Redaktør i Yrkesbil

Saken fortsetter under annonsen

Brede Høgseth Wardrum (29) er ansatt som redaktør i Yrkesbil som utgis av Bilforlaget AS.

Høgseth Wardrum jobber i dag som nyhetsjournalist og frontsjef i Romerikes Blad, der han har vært ansatt siden han avsluttet journalist-utdannelsen i 2007. Han har i tillegg studert politikk og forvaltning ved Høgskolen i Oslo.

I Romerikes Blad har Høgseth Wardrum de siste årene vært tilknyttet avisens nettsatsning, med ansvar for forsideredigering og sikring av trafikkvekst.

 

Direktør for Bravida, region øst

Øyvind Hagen overtar ansvaret for rundt 600 medarbeidere og mer enn 825 millioner i omsetning, fordelt på 13 avdelinger, når han tiltrer som direktør for region øst i Bravida Norge. Han startet sin karriere som lærling i 1987.

Saken fortsetter under annonsen

Hagen kommer fra stillingen som avdelingssjef for Telemark i Bravida, en avdeling med rundt 80 ansatte.

 

Regionsjef IRMI Group

Stian Hætta Fjellheim får ansvaret når IRMI Group åpner avdelinger i Finnmark og Troms.

Fjellheim har 15 års erfaring innen HMS og sikkerhet og har bl.a. jobbet som HMS-sjef og regiondirektør for olje- og gassindustrien. Han har lang erfaring fra både onshore og offshore arbeid for selskaper som Norske Shell, Centrica Energi, Weatherford og Maersk Drilling.

Han har blant annet jobbet med etablering, gjennomføring og oppfølging av HMS programmer, mål, handlingsplaner, kampanjer, rapportering og erfarings-overføring. Han har erfaring som granskings-leder og med inspeksjoner onshore og offshore. Han har også erfaring innen interne og eksterne revisjoner og beredskapsplaner, og som beredskapsleder og instruktør.

Saken fortsetter under annonsen

 

Vaktsjef i Klassekampen

Maria Lavik er ansatt som vaktsjef i Klassekampen. Hun har bakgrunn som vaktsjef og reporter i NRK, der hun har arbeidet med programmene Ukeslutt, Søndagsavisa og Dagsnytt Atten. Lavik har journalistudannelse fra Høgskolen i Oslo og Akershus og har tatt mastergrad i økonomisk historie ved London School of Economics. 

 

Leder for nett-redaksjonen i Ávvir

Saken fortsetter under annonsen

Berit Marie Lise Eira (29) er gått fra stilling som journalist i den samiske avisen Ávvir til leder for nettredaksjonen til samme avis. Avisen har nylig relansert nettavisen avvir.no.

 

Key Account Manager i Norsk Gjenvinning-konsernet

Christine Meisingset begynner i Norsk Gjenvinning og forlater dermed Storebrand etter 14 år. I Norsk Gjenvinning skal hun åpne øynene til norske industriselskaper ved å få dem til forstå «risikoen dårlig avfallshåndtering utgjør», heter det.

– Jeg tror norske selskaper undervurderer den risikoen som ligger i avfallshåndtering, sier Meisingset i en kommentar.

Saken fortsetter under annonsen
 
Paid article
Yes