Bevegelser

Publisert: 13. mars 2015 kl 08.00
Oppdatert: 20. april 2022 kl 14.38

Teknisk sjef

Beck har ansatt Hugo Widmer (47 år) som teknisk sjef. Han blir ansvarlig for teknisk og service. Hugo er oppvokst og bosatt i Oppegård kommune. Han kommer fra Bosch/Rexroth hvor han de siste årene jobbet med tekniske reklamasjoner, hydraulikk, samt oppfølging av lærlinger. Tidligere erfaring har han fra næringsmiddelproduksjon på teknisk side, men også fra logistikk og renserivirksomhet. Widmer begynte hos Beck 2. Mars.

 

Ny leder i Schneider

Maurizio Mariani (italiensk, 51 år) startet i
Schneider Electric Norge som Marketing Manager for Field Services 2. februar 2015.

Mariani har lang og bred erfaring fra ledende selskaper innen energi- og telekombransjen. Han begynte sin karriere i ABB og har hatt ulike roller relatert til produktutvikling i både Europa og Norden. Han har siden 1999 vært bosatt i Norge og har jobbet for norske Opera Software, TANDBERG (videokonferanser) og amerikanske Cisco, hvor han har vært Marketing Manager og produktsjef med globalt ansvar.

Saken fortsetter under annonsen

 

Kommunikasjonsleder

Eva Dønnestad (49) har gått fra stillingen som kommunikatør til stillingen som kommunikasjonsleder for RVTS Sør. Dønnestad har drevet sitt eget foretak Øye for ord i flere år og utgitt en rekke magasiner og bøker. Hun har også vært helgespaltist i Fevennen i en årrekke og morgenkåsør i NRK P2.

 

Program koordinator

Norma Perez Gonzales Brisbois er ny programkoordinator for Sentral-Afrika-avdelingen i Regnskogfondet. Brisbois, som opprinnelig er fra Den dominikanske republikk og Belgia, har tidligere jobbet som feltarbeider for Leger uten grenser og med Bergen kommunes integreringsprogram for innvandrere. Hun har en bachelor- og mastergrad i Human Resources og Sosiologi fra Milano og Belgia.

Saken fortsetter under annonsen

 

Program koordinator

Junia Faria er ny program--
koordinator for Amazonas-avdelingen i
Regnskogfondet, med fokus på organisasjonens prosjekter i Brasil. Hun har en bachelorgrad i kommunikasjon fra hjemlandet Brasil, og en mastergrad innen miljø og bærekraft fra Sverige. Tidligere har Faria jobbet i ulike sektorer med fokus på bedrifters miljø- og samfunnsansvar.

 

Daglig leder

Saken fortsetter under annonsen

Lars Løvold gjenopptok stillingen som daglig leder i Regnskogfondet 1. januar etter to års permisjon.

Løvold har i permisjonstiden vært bosatt i Brasil og arbeidet som spesialrådgiver for Regnskogfondet med ansvar for internasjonal fundraising.

Samtidig har Dag Hareide gått av som daglig leder men fortsetter som spesialrådgiver i Regnskogfondet på 60 prosent stilling. Han skal spesielt ha ansvaret for styrking av regnskogsarbeidet i de andre nordiske landene.

 

Kommunikasjonssjef

Ingunn Eck er ny kommunikasjonssjef i FN-sambandet. Hun kommer fra stillingen som Avdelingsdirektør for kommunikasjon i Vox, nasjonalt fagorgan for kompetansepolitikk. Tidligere har hun blant annet vært informasjonsansvarlig i Film fra Sør og Foreldreutvalget for grunnskolen. Eck er utdannet sosiolog med teorispesialisering i utviklingsspørsmål, og har ledelse- og kommunikasjonsfag fra Master of management programmet, BI.

Saken fortsetter under annonsen

 

Leder for SNU

Sarah Borgen er valgt som lederen i Seksualpolitisk Nettverk for Ungdom (SNU).

Det er Sex og Politikk – foreningen for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter (SRHR) som har etablert sin egen ungdomsorganisasjon. Seksualpolitisk Nettverk for Ungdom (SNU) er den eneste organisasjonen i Norge som skal jobbe eksklusivt med SRHR på ungdommenes egne premisser.

Paid article
Yes