Ulvang i alle TV-kanaler

Publisert: 27. juni 2002 kl 14.51
Oppdatert: 24. januar 2008 kl 10.30

Vegard Ulvang er en luring, og har skjønt hva som skal for å gjøre merkevare av seg selv.

Merkevaren Ulvang skårer hele 90 prosent på hjulpet kunnskap, og nå skal både uhjulpet og hjulpet kunnskap løftes ytterligere gjennom tung satsing i alle TV-kanaler.

- TV er et sterkt medium, fastslår daglig leder Jon Inge Gullikstad i firmaet Ulvang AS. Vegard Ulvang eier 50 prosent av aksjene i selskapet, mens Gullikstad står oppført med 45 prosent av aksjene.

Ulvang AS er god butikk. I fjor omsatte firmaet ullsokker og andre Ulvang-produkter for til sammen 46,8 mill. kroner, og kunne notere seg for høyst respektable 3,4 mill. kroner i resultat (før skatt).

For Ulvang AS er det ingen ulempe at Vegard Ulvang fortsatt er en av gutta som stadig vekk reiser på tur med TV2, Arne Hjeltnes, Arne Brimi og Bjørn Dæhlie. Det er heller ikke ueffent å få til reklamesamarbeide med Milo, der det tidligere skiesset gjør det klart at «Ulla mi’ har det best med Milo!»

TV-eksponeringen har gitt mersmak. Nå har Ulvang AS knyttet seg opp mot det populære realityprogrammet 71 grader nord på TVNorge, og kledd opp samtlige deltakere med Ulvang-produkter.

Men det stopper ikke der. Ulvang AS har til og med fått innpass på NRK, midt i selveste Barne-TV. Klesprodusenten har sikret seg rettighetene til å selge offisielle Blåfjell-produkter, som er direkte koblet opp mot «Jul i Blåfjell» som skal vises som julekalender på NRK. Ulvang AS kjører i disse dager ut ikke mindre enn syv forskjellige artikler. Samarbeidet med NRK skal både gi økt salg, men er også et verktøy til å nå en ny målgruppe for Ulvang-produkter; barn helt ned i 2-årsalderen! Blant annet gjennom den karakteristiske blånisseluen vil aksepten for ull øke, tror Gullikstad.

Saken fortsetter under annonsen