Trygve Hegnars «flinke gutter»

Publisert: 1. juli 2002 kl 11.22
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Kapital er et morsomt blad. Ansvarlig redaktør Trygve Hegnar skryter til stadighet om hvor flinke han og hans stab er til å gi leserne aksjeråd. Sjelden blir skrytet dokumentert, men vi i Økonomisk Rapport har tidligere avslørt at Kapital-journalister har handlet aksjer som de har skrevet om i eget blad (bl.a. Nera).

Kapital står også som arrangør av et såkalt Børs-NM der man investerer en fiktiv million kroner. Kapital-journalist Morten de la Forest har kastet seg på konkurransen. Etter to dager (13. februar) hadde han tapt 25,2 prosent og plassert seg desidert sist - på plass 536. Etter en uke var tapet kommet opp i nær 30 prosent. Og etter to uker var tapet kommet opp i nesten 38 prosent - og de la Forest lå fortsatt på sisteplass i konkurransen.

Vi er spent på fortsettelsen. Lytt ekstra godt neste gang Trygve Hegnar skryter av bladets aksjeråd. Her i Økonomisk Rapport har vinneren i vårt Børsspeil - Morten Sundstø - hatt en avkastning de siste to årene på henholdsvis 145 og 70 prosent. Aksjerådene blir offentliggjort i Økonomisk Rapport og på ØRs web-sider.

Saken fortsetter under annonsen