Tjente fett på bryllupet

Publisert: 3. juli 2002 kl 09.57
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Se og Hør og Her og Nå solgte over 700.000 blader da Mette Marit og kronprins Håkon giftet seg. For Se og Hør betyr det 150.000 blader mer enn tilsvarende i fjor, og for nykommeren Her og Nå betydde bryllupet 50 prosent mer enn de 100.000 eksemplarene de pleier å selge. - Og det er vi jo godt fornøyd med, sier sjefredaktør Geir Lilleberg i Her og Nå. Han ser gjerne for seg et nytt bryllup, eller kanskje like gjerne en familieøkning i de kretser.

Også i Dagbladet er man svært fornøyde. - Vi hadde en pen opplagsøkning, og søndagen etter bryllupet satte vi rekord i søndagssalg av Dagbladet noensinne, sier administrerende direktør Cato Hellesjø, uten at han vil ut med noen tall.

- Nå venter dere kanskje på neste par ut, Märtha og Ari Ben?

- Vi venter hele tiden på nye mediebegivenheter, vi, sier direktøren.

I VG har man også notert seg for et fint pluss i salget i bryllupsperioden, men noe konkret tall går vi ikke ut med, sier markedsdirektør Freddy Olsen muntert. Han ser også frem til nye begivenheter for avisen.

For Økonomisk Rapport derimot har bryllupet hatt fint liten betydning. Det måtte heller være dersom det skulle være noe i ryktene om nær forestående forlovelse mellom Aker og Kværner.

Saken fortsetter under annonsen