Tine bruker OL-håp

Publisert: 27. september 2005 kl 11.08
Oppdatert: 12. februar 2007 kl 14.36

Tine har signert utøveravtaler med OL-håpene Marit Bjørgen, Tor Arne Hetland, Kari Traa og Kim Christiansen. Som et ledd i markedsavtalen skal de fire få egen yoghurt med sine smaksfavoritter og svært synlig plass på melkekartongene, skriver Kampanje. Det er i kraft av å være en av Olympiatoppens hovedsamarbeidspartnere at Tine satser på disse fire idrettsutøverne frem mot OL i Torino neste år.

- Vi er veldig glade for denne avtalen. Alle fire har gode sjanser til å gjøre det godt i sine grener, de engasjerer folket og er gode og sunne forbilder, sier marketingsjef Jarle Jodnes i Tine Profil, som er ansvarlig for sponsoravtalene til meierigiganten. Tines sponsorstrategi bygger på å være en aktiv støttespiller for aktiviteter innen norsk topp- og breddeidrett for dertil å fremme det norske folks fysiske form, helse og gode kostholdsvaner.

- Disse avtalene ligger midt i siktet for vår strategi, sier Jodnes.

De fire utøverne vil bli godt synlige på Tine-produktene fremover. I en melding fra selskapet heter det seg at de fire i perioden januar og februar får sitt eget melkepanel, det vil si en side på hver sin kartong med TineMelk. Hver utøver vil fronte hvert sitt melkeprodukt, det være seg h-melk, skummet melk eller lettmelk. Dette kan bety opptil 40 millioner eksponeringer av idrettsstjernene.

Saken fortsetter under annonsen