Tenker enkelt

Publisert: 30. august 2004 kl 14.18
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

NetCom forsøker å gjøre det til et varemerke at selskapet tenker enkelt. Og er det noe som trenges i mobiltelefonmarkedet, så er det enkelhet. Tilbud med mange priselementer florerer på det norske mobilmarkedet og gjør det vanskelig å orientere seg i prisjungelen.

- Kundene må være svært bevisste dersom de til enhver tid skal finne det beste tilbudet, sier Barbara Thoralfsson, administrerende direktør i NetCom.

Selskapet hun leder lanserte nylig en ny måte å prise mobiltrafikk på. Med NetCom Plenty får kunden så mye ringetid hver måned at han eller hun slipper å tenke på prisen. Kunden betaler et fast beløp i måneden og får 500 eller 1 000 minutter å ringe for hver måned. Minutter som ikke blir brukt opp overføres til neste måned. Ringer man for mer enn minuttgrensen, betaler man vanlig minuttpris som er gjeldende for NetCom Active Talk.

NetComs undersøkelser viser at stadig flere kunder ønsker å kjøpe et abonnement med lave ringepriser uten subsidiert telefon. NetCom Plenty har derfor ingen bindingstid. Når det samtidig ikke er noen månedsavgift og de forhåndsbetalte minuttene ikke har oppstartsavgift, betyr dette at mange nordmenn vil spare penger. NetCom Plenty er det billigste abonnementet på markedet for alle som ringer mer enn 12 minutter om dagen. Rundt 200 000 norske mobilbrukere vil dermed kunne redusere sine mobilutgif-ter betydelig. Slik NetCom Plenty prises, vil det lønne seg for kunder å si opp fasttelefonen og bare ha NetCom Plenty dersom de faste avgiftene på fasttelefonen er høyere enn ringeutgiftene.

Saken fortsetter under annonsen