Ut med bråkete elever

Publisert: 5. juni 2007 kl 10.25
Oppdatert: 5. juni 2007 kl 16.22

Ingen ting er bedre enn at politiske partier forsøker å omgjøre egne gode erfaringer til praktisk politikk. Frp er utvilsomt i første rekke når det gjelder å kvitte seg med bråkmakere og uønskete elementer. Vidar Kleppe og Jan Simonsen er for lengst kastet på dør. Nå skal Frp-metoden innføres i skolen. Å få bråkmakerne ut av klasserommene skal bli en hovedsak i valgkampen, skriver Vårt Land.

- Det må bli slutt på at læreren skal være venn eller venninne med elevene. Lærerne burde på ledelseskurs. Kanskje burde de gått befalsskole hele gjengen, sa Trond Birkedal, leder av Frp ungdomsparti, på landsmøtet.

Dagens unge er ikke å spøke med, så skal lærerne kurses må det gjøres skikkelig. Da må man hente inn folk som virkelig vet hva de snakker om. Kjell Inge Røkke kan sikkert ha mye å bidra med ut fra tema "slik skremmer du vettet av folk som ikke vil høre på det du sier", og det er neppe tvil om at Gerd-Liv Valla kunne sagt mye fornuftig om " hvem som egentlig er sjefen og hvordan alle kan begripe det".

De vanskeligste tilfellene er det ikke sikkert klasseforstanderen og rektor klarer å ordne opp i. Da har man to muligheter: Enten å ringe Frps skolepatrulje eller ringe den som virkelig kan det, Carl I. Hagen.


Saken fortsetter under annonsen