Under sin stand

Publisert: 12. oktober 2007 kl 10.43
Oppdatert: 18. februar 2008 kl 18.19

For en tid tilbake giftet Stein Erik Hagen seg med Mille-Marie Treschow, et forhold som umiddelbart ble gjenstand for all den beundring en slik union fortjener. Nå har Hagens kjøpmannskollega Odd Reitan gjort et ynkelig forsøk på å kopiere ham.

Reitan senior har nemlig falt for Camilla Astrup. Etter vår mening er dette en loddrett skandale, for en nærmere undersøkelse viser at trønderen er i ferd med å innlede en romanse langt under sin stand.

Stein Erik Hagen, som ifølge Kapital besitter 15,6 milliarder kroner, fant seg i det minste en millionærkollega. Treschow er riktignok ikke verd mer enn 2,4 milliarder, men det står likevel til godkjent.

Imidlertid virker det ubegripelig for oss hva Reitan (10,7 milliarder) skal med en dame som ifølge Dagbladet kommer fra en familie som disponerer skarve 800 millioner. Pengene tilhører attpåtil hennes far, hun eier dem med andre ord ikke selv en gang.

Odd Reitan skal være sjeleglad for at hans sønn Ole Robert kom seg ut av romansen med Celina Midelfart for et par år siden. For også Celina er milevis unna ti-på-topplisten over Norges rikeste kvinner, hvor grensen for tiden går ved 1,2 milliarder. Det er ille nok at far fisler med en dame som er å finne på omtrent samme sosiale nivå som hushjelpen, om ikke sønnen skal holde det gående på samme måte.

Saken fortsetter under annonsen