Ukens pusher

Publisert: 5. desember 2008 kl 09.25
Oppdatert: 8. desember 2008 kl 08.04

I ekte sosialdemokratisk ånd skal han dele ut dop til de fattige. De som går på gata og ikke har råd til den drøye halvmillionen stoffet koster i året, skal få det gratis.

Heroin er heldigvis ikke så usunt som pølser. Oppildnet av dette har Hanssen satt opp en liste over andre som også bør få gratis stoff slik at de kan takle hverdagen bedre.

Det finnes regjeringskolleger, som Heidi Grande Røys og Dag Terje Andersen, som kunne ha trengt litt amfetamin slik at de kunne blitt litt mer hyper i mediebildet. Like velkomment hadde det vært med en dose beroligende i morrakaffen til Trond Giske, og ikke minst den gamle stridshesten Jørgen Kosmo. Sistnevnte har gått helt at skaftet i rollen som riksrevisor, og har gitt seg til å kritisere gamle Ap-kolleger i et tempo som er Siv Jensen verdig. Han har i tur og orden slaktet psykiatrien, skatteetaten og økokrim, og sikkert enda flere som vi nå har glemt.

Det kan imidlertid hende helseministeren burde dempe medisineringen av de norske skilandslaget i noen uker, ettersom anti-dopingbyrået WADA nå ser med økende skepsis på hele langrennssporten. Dessuten bør han kutte leveransene av viagra til sine tidligere stortingskolleger. Alle besøkene ymse politikerne avlegger på verdens horehus viser at det nok er her de største overdosetilfellene har vært å finne.


Saken fortsetter under annonsen