Stopp innvandringen

Publisert: 4. september 2009 kl 10.02
Oppdatert: 24. september 2009 kl 11.45

NRK solgte rettighetene til torsdag til en betalkanal ingen hadde hørt om før. Begrunnelsen var at de ikke hadde råd til å dekke arrangementet etter at Norge vant Melodi Grand Prix.

Eller vant vi egentlig? Aleksander Rybak er jo ingen nordmann, han er hviterusser. Vi husker ikke når han kom til Norge, men det var sikkert under en eller annen tåpelig rødgrønn regjering.

Det er tredje gang Norge vinner Grand Prix, og hver gang har det vært utlendingene sin skyld. I 1985 vant Bobbysocks, som var halvt svensk, og i 1995 vant Secret Garden, som var halvt irsk. Men Elisabeth Andreasson og Fionnuala Sherry kom i det minste fra vår egen kulturkrets. De påførte NRK store finaleutgifter, men det var i 1986 og 1996 da det bare var EM i fotball, så da fikk vi begge deler.

I år var vinneren helt og holdet utlending, og da gikk det helt og holdent galt. Dette finner vi oss ikke i. Sett Aleksander Rybak på samme fly som Mulla Krekar, og det så raskt som mulig, så vi kan få VM tilbake.

Melodi Grand Prix kan Rybak og Krekar arrangere i fellesskap i fjellene i Irak. Der vil de ikke savne VM, for der har de ikke fotballkultur, for der ville de jo ikke ha Drillo som trener engang!

Saken fortsetter under annonsen