Jens avviser kvinnemekling

Publisert: 4. april 2008 kl 10.29
Oppdatert: 4. april 2008 kl 10.31

De to venninne, Anne Lise-Ryel og Manuela Ramin Osmundsen, har røket i tottene på hverandre. Jens Stoltenberg står midt i striden. Hva fikk han vite og hva burde han fått visst? Anne Lise mener statsministere bør få vite alt kvinner snakker om, men ikke alt de tenker. Manuela vil holde igjen, men innrømmer at hun var for knipen med å fortelle Jens "alt". Nå vurderes det å innføre en regel om at Jens skal informeres om av interesse som det blir snakket om i de omfattende kvinnenettverken blant de rødgrønne. Det gjelder bare kvinner. Menn driver ikke å lekker det " gutta snakker om".

Men det er nå det. Det som i følge Dagblader virkelig er ille i denne saken, er at Jens Stoltenberg ikke vil mekle mellom de to. "Jens vil ikke mekle, er overskriften.

Vi leser:

På spørsmålet om statsministeren eller Statsministerens kontor vil foreta seg noe for å bedre forholdet mellom Ramin-Osmundsen og Anne Lise Ryel, sier kommunikasjonssjef Trude Måseide til Dagbladet:

- Relasjonen mellom de to er et privat anliggende og derfor ikke en sak for statsministeren.

Ille. Her sitter Jens oppe en hel natt for å få de to mannfolkene Finn Bergesen jr. og Roar Flåthen til å bli enige. Men når det er to kvinner som ikke kan bli enige, bryr han seg ikke. Han kunne i det minste gått en runde rundt Sognsvann med dem, nå som han slipper å rusle rundt med Gerd-Liv Valla.

Saken fortsetter under annonsen

Det kan tenkes likestillingsombudet tar denne saken også. Det skal jo ikke være likt. Konflikter mellomkvinner skal løses med samme iver som man løser konflikter mellom menn.