Hvem Bjerke egentlig?

Publisert: 27. oktober 2008 kl 08.16
Oppdatert: 28. oktober 2008 kl 07.56

Det er sjelden vi i Ukeavisen trykker saker som så direkte fører til grov økonomisk kriminalitet, men i høst har vi dummet oss skikkelig ut. For et par måneder siden utropte vi Rune Bjerke til den beste norske lederen siden siste istid. Det skulle vi aldri ha gjort, for dette jo har gått helt til hodet på fyren.

Ikke før har han lest de glitrende toppsjefvurderingene vi dessverre mangfoldiggjorde, så tror han at han kan tillate seg hva som helst. Først raner han Norges Bank for 350 milliarder støttepakkekroner, og så forlanger han personlig bonus på kjøpet.

Unnskyld Jens og Kristin og Kredittilsynet og alle andre, men hvis det er vår skyld at egoet til mannen har gått så komplett av hengslene, så tillat oss å gjøre noe med det. Aksepter derfor følgende rettelse i tre punkter:

Punkt en: Rune Bjerke er en bæsj.

Punkt to: Rune Bjerke er så ubehjelpelig som leder at han får Ukeavisens egen redaktør til å fremstå som dugelig.

Punkt tre: Rune Bjerke er ikke mannen som fikk 85 poeng av 100 mulige på toppsjefkåringen vår i september. Det var en trykkfeil. Det var egentlig Alf Bjerke, han maleren dere vet, vi er forresten ikke helt sikker, kanskje var det André Bjerke, han raringen som dro på ferie og kom hjem helt i ørska og trodde at han hadde blitt farao.

Hjelper ikke denne presiseringen, så skal vi love å trykke et manipulert bilde av Rune Bjerke hvor det ser ut som om han har vært til sengs med Mia Gundersen. Eller enda verre; publikummer på showet hennes.

Saken fortsetter under annonsen