Søker misfornøyde Trygg Hansa-kunder

Publisert: 27. juni 2002 kl 14.06
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Konflikten mellom OBOS og forsikringsselskapet Trygg Hansa ruller videre. Nå venter OBOS på at misfornøyde medlemmer skal melde seg slik at man kan få prøvd sakene deres for rettssystemet.

- Det er ingen bevegelse mellom partene for øyeblikket, men vi jobber for å få en erstatning for avtalebrudd. Samtidig ser vi fortsatt på muligheten for å føre saker på vegne av enkeltmedlemmer. For øyeblikket har vi ingen å føre sak for, sier informasjonssjef Åge Pettersen (bildet) i OBOS.

- Dere leter altså etter medlemmer dere kan føre sak for mot Trygg Hansa?

Det er to forhold. Det ene er avtalen mellom OBOS og Trygg Hansa. Der har Trygg Hansa brutt avtalen. Det andre er tolkningen av avtalen for medlemmene som ble kunder, og som ble lovet gunstige prisene ut 2001. Vi tolker det som at avtalen gjelder tolv nye måneder fra forfall 2001. Hadde du forfall i desember 2001, ville du da få de gunstige prisene nesten ut hele 2002. Slik tolker ikke Trygg Hansa det, så de gir deg gunstig pris i en måned, og annen pris fra nyttår og ut resten av perioden. Vi er blitt forklart av våre jurister at dersom vi skal vinne frem i rettsvesenet der, må vi føre saker for enkeltkunder. Foreløpig har vi ikke fått noen misfornøyde enkelkunder, sier Pettersen.

Saken fortsetter under annonsen