Skremmende ting

Publisert: 9. november 2006 kl 20.25
Oppdatert: 12. februar 2007 kl 14.36
Verst er:

Sonys brennende batterier
9,6 millioner batterier har blitt kalt tilbake av pc-produsenter så langt i år. Grunnen er at Sony har produsert batterier med risiko for selvantenning. Kostnadene for Sony så langt har vært på rundt 433 millioner dollar.
Saken fortsetter under annonsen


Amazons online filmbutikk
Amazon.coms Unbox selger filmer over nettet. Fortune siterer CNNs vettskremte kritiker: Siden er tregere enn en tur i videosjappa, dyrere enn å faktisk kjøpe filmen, og ekstremt restriktiv i forhold til hvordan brukeren utnytter produktet.

Saken fortsetter under annonsen
Vonage VoIP
Vonage er en leverandør av IP-telefoni. Bladet skriver at linjen er så ustabil at det er umulig å vite om du kan komme til å gjennomføre en samtale eller ikke.

Hewlett Packards etikk
Saken fortsetter under annonsen
HP beskrives som rene Jekyll and Hyde. Selskapet er kjent for å lage gode datamaskiner og er en legende i Silicon Valley, men har vist seg som en ond skapning med sine ulovlige gjennomganger av eposten til ansatte, journalister og til og med styremedlemmer.

Windows Vista
Microsofts nye operativsystem er en magnet for virus og hackere, skriver Fortune. Det i seg selv er skremmende nok. Det at Windows vil holde tilbake de viktigste delene av kodingen i systemet for virusselskapene, gjør ikke saken noe bedre.