Selger over nett

Publisert: 3. september 2003 kl 10.56
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

- Mange opplever at det er problematisk å få innpass i butikkene i disse tidene. Butikkene er redde og har vanskelig å velge profil. De må konkurrere med store aktører som fort kan kopiere plagg eller trender som blir populære. Gjør ikke bedriftene de riktige valgene så sliter de, sier hun.

Det vanskelige markedet har blant annet ført til at Pia Myrvold har startet opp cybercouture.com.

- Jeg har sett det som muligheten til å nå ut til flere kunder. Og konkurransen innenfor klesbransjen blir stadig vanskeligere så da må man klare å se ting på en annen måte. På denne måten trenger man ikke å redusere plaggenes kvalitet, ved at man for eksempel går mot masseproduksjon. Vi begynner nå å få noe salg over nett, men opplever at kundene rett og slett har vanskeligheter med å foreta egne valg. Hos oss kan du ta utgangspunkt i noe du liker, få tilpasset det etter egne ønsker. Som for eksempel å bestemme lengden på skjørtet. Eller du kan få laget noe nytt. Men vi merker at kundene ikke er vant til å ta disse valgene, sier Myrvold.

Hun har tro på at det skal være mulig å selge spesialtilpassede klær over nettet. - Man må komme seg litt vekk fra de store og finne sin nisje, sier Myrvold.

Saken fortsetter under annonsen