sz51b7af_as_sma.jpg
Jens Stoltenberg og Erna Solberg møttes til duell på TV 2 i går.

Ordkrig, duell og avspark

Publisert: 8. august 2013 kl 09.53
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 22.25

De borgerlige fester grepet

I en ny måling gjort for NRK får det blåblå regjeringsalternativet et klart flertall, og får hele 90 mandater på Stortinget om valget skulle blitt holdt i dag.

 

"Sover godt" etter statsministerduell

I går møttes Jens Stoltenberg og Erna Solberg til statsministerduell hos TV2. Til VG fortalte begge kandidater at de i etterkant ikke kom til å miste noe søvn over egen innsats i debatten.

 

Thorkildsen i krangel med hotellkonge

Saken fortsetter under annonsen

Inga Marte Thorkildsen har havnet i miljøkrangel med Petter Stordalen. Statsråden anklager hotellkongen for å ikke gjøre så mye for miljøet som han kunne ha gjort, til Choice-eierens store irritasjon.

 

De Grønne går forbi SV

Til tross for innbitte forsøk på å profilere seg som det miljøbevisste alternativet sliter Sosialistisk Venstreparti i motbakke, og på onsdagens VG-måling måtte regjeringspartiet se nykommerne De Grønne passere seg på Oslo-målingene.

 

Ber Høyre få ut fingeren

Det bygges for få boliger i Oslo i forhold til befolkningsveksten. Nå krever Oslo Aps Marianne Marthinsen at Høyre-byrådet får ut fingeren og regulerer for flere boliger.

Saken fortsetter under annonsen

 

Vil ta mer av veiregningen

Samferdselsminister Marit Arnstad (Sp) sier at staten skal øke sin andel av kostnadene til nye veiprosjekter. 93 av 174 nye veiprosjekter skal finansieres uten bompenger.

 

Sparker av i Vestlandshovedstaden

Arbeiderpartiet begynner torsdag sin valgkamp i Bergen, til tross for at det tradisjonelt har vært de borgerlige som står sterkest i Vestlandsbyene.