per_2d_willy_am.jpg
Frps klimapolitiske talsmann Per-Willy Amundsen mener Natur og Ungdom kritiserer MDG i et forsøk på å redde SV.

Miljøkrangel, Assad-tabbe og barnefengsler

Publisert: 21. august 2013 kl 09.30
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 22.25

Frp langer ut mot Natur og Ungdom

Frp mener Natur og Ungdoms angrep på Miljøpartiet De Grønne er kjøpt og betalt for å redde SV. Bellona kaller påstanden ren løgn.

 

De Grønne-kandidat beklager Assad-uttalelser

Miljøpartiet De Grønnes toppkandidat i Oppland har tidligere uttalt seg positivt om både Assad-regimet og Ghaddafi. Nå beklager han uttalelsene. 

 

Mener sentrum saboterer

Saken fortsetter under annonsen

Frp mener sentrumspartiene saboterer for et borgerlig samarbeid. Småpartiene terroriserer norsk politikk, sier Hans Frode Asmyhr (Frp).

 

Enige om tiltak mot sosial dumping på veiene

Norske bussjåfører og busselskaper har tidligere slått alarm om trafikkfarlige arbeidsforhold på norske veier. Nå ønsker politikere fra både Høyre og Ap seg bedre regler for å sette en stopper for problemet.

 

Sier nei til tvangssammenslåing

De fleste velgere sier nei til tvangssammenslåing av kommuner. Partienes syn på sammenslåing kan flytte velgere, mener forsker.

Saken fortsetter under annonsen

 

Sandberg vil ha barnefengsler

Per Sandberg mener det haster med å opprette egne fengselsplasser for barn. Barn skal slippe å måtte sitte på glattcelle, mener Frp-nestlederen. 

 

Høyre legger fram sine ambisjoner for skolen

Høyre har nå lagt fram sin plan for hva de ønsker å kvitte seg med i den rødgrønne skolen. Øverst på listen står gratis frukt og grønt og lovfestet leksehjelp.

 

Saken fortsetter under annonsen

Betaler ikke for nødnettutvidelse

Samferdselsminister Marit Arnstad (Sp) vil ikke be staten betale for nødnett i norske tunneller. Det må fylkene selv sørge for, skriver hun i et brev.

 

Norske advokater bedømmer partiene

Advokatforeningen har bedømt de ulike partienes justispolitikk, og har fremmet kritiske synspunkter på de fleste av dem. Blant annet får Ap kritikk for å være for lite konkrete.