Rekordpris for Mack-villa

Publisert: 17. september 2002 kl 14.34
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Bestemor-Mack, moren til direktør Haakon Bredrup i L. Macks Ølbryggeri i Tromsø, skal selge huset sitt. Det fører etter alt å dømme til prisrekord i Ishavsbyen. 88 år gamle Henriette Bredrups villa i Kveldroveien sentralt på Tromsøya er lagt ut til salgs med en prislapp på 6.2 millioner kroner. En edruelig pris, mener Notar som har oppdraget med å finne nye eiere til huset med et bruttoareal på 644 kvadratmeter.

Villaen, som står på en tomt på 1.6 mål, har i tillegg til tre stuer og fem soverom, spisestue med plass til 40, egen relax-avdelig med svømmebasseng, badstu, bar og peiskrok. Relaxavdelingen har glassdører ut mot hagen der blomsterbedene har varmekabler for å sikre at vårblomstene virkelig blomstrer om våren. Notars meglere i Tromsø mener at boligen lett ville oppnådd en pris på minst 12 millioner i Oslo.

Tromsø har til tross for tidligere tiders rike fiskekjøpere og handelsmenn, ingen tradisjon for prangende privatboliger. Men nå bygges det flere og flere luksusboliger i byens sentrum. Etterspørselen er større enn tilbudet, og i Notar venter meglerne bare på å ta seg en velfortjent pils etter tidenes salg.

Saken fortsetter under annonsen