Rebecca lager fest

Publisert: 29. mai 2002 kl 15.15
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Gründeren av Bagel & Juice, Rebbecca Mahboubi, (bildet) er i full sving med å lage en gedigen fest for 600 mennesker på Rådhusplassen i Oslo fredag 7. juni.

- Jeg er lei av at restaurant- og serveringsbransjen alltid bare forbindes med snusk og elendighet, derfor har vi tenkt å skape noe positivt, sier den alltid like energiske Rebecca Mahboubi som nå lager fest for å samle inn penger til kvinner i Afghanistan.

Hun har allerede fått med seg sponsorene Coca-Cola, Hansa Bryggerier og Kraft Food, er i full gang med å hyre inn kjente dansere, standup-artister og DJs, og lover meget variert musikk fra rap, rock og moderne pop til østlig og vestlig musikk i skjønn forening. Blant annet vil den kjente norske jazzstjernen Karin Krog stille opp, og for anledningen vil det bli etablert en iransk-norsk musikkallianse med en anerkjent iransk musiker som spiller med norske artister.

Programmet er ikke helt ferdigspikret ennå, men det er allerede bestemt at inntekten av billettsalget og all servering går til kvinner i Afghanistan. I tillegg vil kassasalget fra Bagel & Juices seks avdelinger i Norge i sin helhet gå til samme formål i hele juni måned.

Saken fortsetter under annonsen