Reality-Donald

Publisert: 3. mai 2004 kl 10.28
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Takket være egen markedsføring og et kjent navn får eiendomskongen Donald Trump en rekke avtaler som andre eiendomsutviklere aldri kan få, bedre finansieringsvilkår fra bankene og venner blant de som skulle være hans fiender, skriver Fortune i en større profil om Donald nylig.

Og nå er brandnavnet Donald Trump enda større, takket være reality-TV serien The Aprentice. Der velger Trump diverse kandidater som ønsker å få seg en jobb i imperiet hans. Hans TV-jobb kommer på toppen av en allerede hektisk tilværelse - han styrer diverse virksomheter som inkluderer eiendom, casino, stål, marmor og missekonkurranser.

- En av fordelene jeg har ved å være superstjerne er at når jeg ringer noen, uansett hvem de er, er de alltid beæret over å bli min partner, forteller Trump til Fortune.

I profilen fremgår det at Trump er usedvanlig flink til å støtte ansatte og husker detaljer om bursdager, men nådeløs for dem som slutter. De som så ønsker å komme tilbake til Trump-imperiet kan bare glemme det.- Jeg vil ikke ha dem tilbake, sier Trump.

Saken fortsetter under annonsen