Populær på nett

Publisert: 17. februar 2004 kl 12.56
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

I uke fire ble det solgt skadeforsikringer for 626.000 kroner, mens nettstedet lenge har solgt for rett under 500.000 kroner i uken. Målet er at DnB.no skal selge skadeforsikringer for en million kroner i uken ved utgangen av året.

Skadeforsikringene som tilbys på nettstedet er bilforsikring, villaforsikring, hjemforsikring, fritidsboligforsikring og reiseforsikring.

Kristin Johnsen Aadland, fagansvarlig for salg på nettstedet, mener at folk har oppdaget at det er både enkelt og rimelig å kjøpe skadeforsikring på DnB.no. Mange har forfall på sine forsikringer i disse tider og det gjør at flere er på jakt etter billigere forsikring.

- Vi anser potensialet for salg på nettstedet for å være stort. Problemet er at få vet om det. Vi reklamerer kun på nettsiden og det vil vi fortsette med. Det er for eksempel fortsatt bare 15 prosent av Den norske Banks nettbankkunder som besøker skadeforsikringene. Vi ønsker å synliggjøre for kundene at DnB.no er mye mer enn regningsbetaling.

Aadland sier at DnBs skadeforsikring kommer generelt veldig godt ut sammenlignet med konkurrentene. Hun viser til at mange tror DnB er dyre, men sannheten er at å kjøpe skadeforsikring på nett er jevnt over billigere.

Saken fortsetter under annonsen