Piffer opp

Publisert: 11. september 2005 kl 20.23
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

- Daglige LE-vitaminer gjør det moro å gå på jobb. Men vitaminet er dessverre dårlig kjent i alvorlige forsamlinger, opplyser dr.med. Stein Tyrdal. Han har forlatt stillingen som kirurg ved Ullevål universitetssykehus for å lede det nystartede kommunikasjonsfirmaet Piff verden AS.

Piff skal gjøre arbeidsdagen hyggeligere, morsommere og mer stimulerende for alle som har tilgang til en dataskjerm. Humoristiske, underfundige, underholdende og avspennende innslag skal stimulere sinn, sjel og kropp daglig og være en motvekt til negativt ladet humor.

- Humor er den beste medisin mot mistrivsel og utbrenthet. Derfor er humor på arbeidsplassen nødvendig, nyttig og kostnadseffektivt, skriver Tyrdal i en e-post til Økonomisk Rapport.

LE-vitaminene er kun tilgjengelig på nettapoteket www.piff.no i kalenderpakken "Piff hver dag". Ifølge humordoktoren stimulerer vitaminene evnen til latterbrøl. LE-vitaminet setter også hjertet i en god rytme, den såkalte humørrytmen, hvor hjertefrekvensen endres. Den øker raskt med 30-40 slag, for så å reduseres til ti slag under utgangsfrekvensen.

- Bevisst bruk av humor på arbeidsplassen er nøkkelen til suksess. Et piff i hverdagen frigjør kollektiv energi som stimulerer medarbeiderne og revitaliserer daukjøttet i en organisasjon, ifølge Tyrdal.

Saken fortsetter under annonsen