Parat24 - portal24

Publisert: 24. juli 2002 kl 10.34
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Parat24 mener selv at de har tatt et skritt videre innenfor området banktjenester. Fra å være den døgnåpne nett- og telefonbanken, ønsker de nå å bli en døgnåpen portal, hvor kundene skal finne alt fra conciergetjenester til en passordorganisator. Men tjenesten vil selvsagt bare bli tilbudt de beste kundene.

Etter å ha gjennomført en kundeundersøkelse ønsker banken nå å tilby flere tjenester over nettet. For at det skal bli mer attraktivt å benytte bankens nettside som startside/portal. På siden, som skal være i det samme brukergrensesnittet som selve banksiden, vil kundene blant annet få tilgang til rabatterte flyreiser og hotellovernattinger. Selv om administrerende direktør Halvard M. Bergby (bildet) opplyser at dette er et tilleggsprodukt som vil være gratis for kundene som har en «Totalkonto», koster det å være eier av en slik konto. I dag betaler du blant annet et månedsgebyr på 65 kroner.

Parat24 ser denne nyvinningen som en naturlig fortsettelse i nettbankutviklingen, og opplyser at man er i gang med å utvikle tjenester som skal kunne gi deg oversikten over den totale økonomiske situasjonen. Dette er bare det første steget.

Selv om vi i pulsredaksjonen liker nyvinninger som hjelper oss i en allerede komplisert netthverdag, håper vi at det snart vil komme et tilsvarende tilbud, men som er gratis. Så får vi se når det skjer…

Saken fortsetter under annonsen