Olav Thon skifter profil

Publisert: 11. oktober 2005 kl 17.35
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Rainbow Hotels skifter navn til Thon Hotels og etablerer tre nye hotellkonsepter: Budget, City og Conference. Samtidig varsler Olav Thon betydelige investeringer i kjeden og hotellene.

- Omprofileringen og satsingen på Thon Hotels er den største offensiven vi har gjort i det norske hotellmarkedet, og viser med all tydelighet at vi har høye ambisjoner. Navneendringen, konseptene og investeringene er viktige grep for å styrke kjedens allerede sterke posisjon i det norske markedet og legge grunnlaget for videre vekst, sier eier Olav Thon.

Rainbow Hotels ble startet som en rom- og frokostkjede av Olav Thon i 1989, men har siden ekspandert kraftig. Bakgrunnen for navnebyttet har bakgrunn i ønsker om å gi hotellkjeden en tydelig norsk identitet som knyttes til selskapets historie og de verdiene grunnlegger Olav Thon står for.

- Vi ønsker å ta vare på kundene uansett hvilke behov de har. Med tre nye konsepter vil det bli lettere å velge riktig hotell enn noen gang tidligere, sier Thon Hotels administrerende direktør, Morten Thorvaldsen.

Saken fortsetter under annonsen