Ny sponsorrådgiver

Publisert: 3. juli 2002 kl 09.34
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

I samarbeid med det internasjonale rådgivningsselskapet Sportsmax Gmbh, etablerer Markeds- og Mediainstituttet (MMI) i disse dager en ny enhet: MMI Sponsoring. Tidligere friidrettspresident Lars Martin Kaupang, professor ved Handelshøyskolen BI Hans Mathias Thjømøe og hans kollega Erik Olson, utgjør grunnstammen i den nye satsingen.

Ved hjelp av markedsundersøkelser, de nye ressurspersonene og den internasjonale samarbeidspartneren satser MMI på å bli den første faktabaserte rådgiveren innen sponsoring i Norden. Selskapet vil kunne tilby et enhetlig konsept rundt sponsorundersøkelser og rådgivning i samtlige nordiske land. Og vil - fremfor alt - kunne opptre som en nøytral partner:

- Stadig flere av våre kunder etterspør nøytrale rådgivere, som ikke har egeninteresser i å selge sponsorater. Dessuten blir sponsing et stadig viktigere virkemiddel ved utvikling av merkevarer. Det er naturlig at MMI nå går et steg videre i dette markedet, sier Leif Henrik Husom, administrerende direktør i MMI.

Saken fortsetter under annonsen