Ny ØR-redaktør

Publisert: 15. august 2004 kl 18.09
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Den nye redaktøren har arbeidserfaring og utdanning på høyt nivå innen journalistikk og finans/økonomi, og han har vist at han har journalistisk teft og integritet, sier styreleder Arve Angell Stølann.

- Dette er en av de mest spennende utfordringene i norsk presse, sier Steen.

Steen har siden 2000 vært ansatt i First Securities. Han har vært sentral i oppbyggingen av selskapets satsing mot retail-markedet, spesielt innen området strukturerte spareprodukter. I tillegg har han jobbet både på megler- og analysesiden i meglerhuset. Steen dekket en rekke større saker som journalist i Dagens Næringslivs finansredaksjon i perioden 1996-2000. En av disse var NAT-saken, hvor han var med i teamet som vant SKUP-prisen og den store journalistprisen i 1997.

Steen er utdannet journalist fra journalisthøgskolen i Oslo og siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Han har også journalistisk erfaring fra Tønsberg Blad og Bergens Tidende. Steen vil via sitt selskap Steen Invest AS (under stiftelse) erverve 10 prosent av aksjene i Farmand AS som blant annet eier Økonomisk Rapport AS.

Saken fortsetter under annonsen