Ny lavpris-ferge

Publisert: 27. mai 2005 kl 21.49
Oppdatert: 24. januar 2008 kl 10.30

Konkurransen i passasjermarkedet over Skagerak strammer seg til. Kystlink setter inn nytt skip mellom Langesund og Hirtshals 18. juni. Selskapet hevdet at den nye fegen, Pride of Telemark, skal frakte passasjerer billigere og hurtigere mellom Norge og Danmark enn mange konkurrerende ferger. Den nye fergen har plass til 550 biler og over 1500 passasjerer. Overfarten til Hirtshals kommer til å ta snaue fem timer. Den nye fergen er vesentlig hurtigere enn M/F Envoy, som selskapet har seilt med i ett år.

- Mange lavpriskonsepter har dukket opp de siste årene innen luftfarten. Vi har som mål å gjøre det samme innenfor fergetrafikken. Tanken bak konseptet er å gi folk mulighet til å reise til lav pris når det passer dem, og ikke bare i forbindelse med spesielle avganger med lav etterspørsel. Vi tilbyr full fleksibilitet til lav pris, uavhengig av om det er for å reise på ferie med familien, på
handle- og hyggetur med venner eller for å arrangere konferanse om bord, sier markedsdirektør Lasse Andersen i Kystlink.

Saken fortsetter under annonsen