Norges barnsligste 50-åring?

Publisert: 27. juni 2005 kl 17.25
Oppdatert: 12. februar 2007 kl 14.36

Eiendomsmegler Odd Kalsnes i Amegler prydet hele forsiden av Finansavisen lørdag 11. juni med tittelen «Vant Ferrari-krigen». Kalsnes skrøt av å ha tatt innersvingen på investor Arne Fredly i kampen om den første Ferrari 430 Spider. Eiendomsmegleren var også først ved lanseringen av Ferrari 360 Spider for noen år siden.

- Jeg synes virkelig synd på Fredly. Ikke cabriolet denne sommeren heller. Fredly er nok en av de beste aksje- meglerne som har vært i Norge, men å kjøpe bil har han tydeligvis ikke peiling på, sa Kalsnes til avisen.

Eiendomsmegler Odd Kalsnes søkte for noen år siden om patent på bruk av ordet «champagnemegler». Ingen andre meglere har lov til å omtale seg selv som det, ifølge Kalsnes. Og nåde den som prøver å misbruke tittelen. For noen år siden omtalte Finansavisen ved en glipp også eiendoms- megler Petter Andreas Poppe som «champagnemegler». Dette fikk Kalsnes til å tenne på alle pluggene siden han hadde enerett på tittelen. En mer barnslig 50-åring skal man muligens lete lenge etter, eller?

Saken fortsetter under annonsen