Ulltveit-Moes gullgruver raser

Publisert: 4. september 2008 kl 11.03
Oppdatert: 5. september 2008 kl 10.04
Crew har stupt 75 prosent på børsen i år, skriver Dagens Næringsliv. Nå må Jens Ulltveit-Moe (66) og de øvrige aksjonærene på toppen av milliontapet betale den avgåtte Crew-sjefen Jan Vestum en sluttpakke verdt nærmere ti millioner kroner, ifølge avisen.

Ulltveit-Moe sier til DN at en avtale er til for å holdes, og at mer informasjon om sluttpakken blir gitt på neste styremøte.

Som største aksjonær i selskapet har Ulltveit-Moe en eierandel på nærmere 27 prosent. Han kjøpte sin største aksjepost i Crew for 1,1 milliarder kroner. Når er verdien på 250 millioner. Investoren har også investert i Crew-aksjer gjennom flere andre selskaper.

Saken fortsetter under annonsen

Ulltveit-Moe priser seg lykkelig overfor DN for at han ikke er nødt til å selge, og mener det nå gjelder å gjøre det beste ut av situasjonen.

- Jeg tror fokus har vært mye mer på å finne nye virksomheter og bygge nytt, enn på å drive det vi har. Nå er det det vi har, som må være fokuset fremover, svarer han på spørsmål fra DN om hva grunnen til den dårlige driften kan være.