På nett nr. 21/03

Publisert: 2. januar 2004 kl 14.01
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Tre i fokus
www.trefokus.no
Trefokus er et nasjonalt informasjons- og kommunikasjonsselskap som skal arbeide for hele verdikjeden marked, foredling og skog. Trefokus eies av skogbruket og treindustrien i Norge, og samarbeider med landets fremste kompetansemiljøer for å profilere og øke bruken av treprodukter. Dette omfatter bl.a. Norsk Treteknisk Institutt, NTNU og Norges landsbrukshøgskole. Første fase av portalprosjektet har vært konsentrert om å utvikle et nettsted for de profesjonelle brukergruppene som arkitekter og ingeniører, byggmestere og entreprenører. Neste fase vil være å utvikle nettstedet i mer forbrukerorientert retning, for eksempel byggebeskrivelser for enkle gjør det selv-konstruksjoner. Sidene er brukervennlige, oversiktlige og vel verdt et besøk.

Ring en folkevalgt
home.online.no/~ivajoha/folkevalgt/
Dette er en klar bokmerkekandidat for alle som har behov for å komme i kontakt med våre folkevalgte. Ivar Johansen (52) jobber som kontorsjef i Gyldendal Norsk Forlag. Han er nå inne i sin 3. periode som bystyremedlem for SV i Oslo bystyre, og har lagt ut en kontaktkatalog med e-post, mobiltelefon- og jobbnumre til en rekke av våre folkevalgte politikere på Stortinget, i regjeringen, og i bystyrene i de større byene. Også ordførere og fylkesordførere er lette å finne gjennom denne siden som er oppdatert etter høstens valg. Ifølge Johansen har han vært i kontakt med de personene han har lagt ut på nettsidene. Noen ønsker å være tilgjengelige på mobiltelefonen, men ønsker ikke å bli ringt hjem. Da er ikke privatnummeret lagt ut


Gløtt på Tjuvholmen
www.tjuvholmen.com
På holmen mellom Aker Brygge og Filipstadkaia skal det innen 2011 bli ferdigstilt en helt ny bydel i Oslo. Tjuvholmen er en del av Oslo kommunes visjon om å åpne byen mot fjorden hvor arealene ut mot sjøen skal utvikles til å bli en ny og spennende del av byen. Her kan vi klikke oss gjennom lekre sider som forteller om holmens framtidige innhold, det være seg skulpturpark, kunstmuseum, badeplass, vitenskaps- og opplevelsessenter, utsiktstårn og boliger. Prosjektet er informativt og greit presentert. Det er Selvaag Gruppen og Aspelin-Ramm Gruppen som sammen bygger ut Tjuvholmen gjennom selskapet KS Utsyn.

Saken fortsetter under annonsen