På nett fra nr- 16/2001

Publisert: 1. oktober 2003 kl 12.00
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Pan Fish ASA
www.panfish.no
Nylig refinansierte Pan Fish er et av verdens ledende oppdrettselskaper. Oppe i venstre hjørne møter leseren av denne siden en delikat rett med «pestosei», altså sei med pesto. Ved å trykke på bildet kommer man til oppskriften, og dermed løper tennene i vann. Matoppskrifter er kanskje ikke det man forventer når man går inn på hjemmesidene til et børsnotert selskap, men det er iallfall hyggeligere lesning enn kvartalsresultatene som inneholder tall like rødt som laksekjøtt. Faktisk er antallet fiskeoppskrifter så mange at siden kan anbefales for fiskeelskere. For øvrig er det ikke brukt mye ressurser på denne siden. Vi får blant annet vite at hovedkontoret for dette verdensomspennende konsernet ligger i Ålesund, mens konsernsjef Atle Eide bor i Sandnes i Rogaland.

Nidar
www.nidar.no
Slikkmunner kan gjerne legge turen innom Nidar som siden 1912 har vært leverandør av eventyrlig godteri. Her er det ikke tvil om hva selskapet lever av når siden åpenbarer seg med et bilde av Nidars siste produkter. I margene fortelles det mer om søte nyheter fra sjokoladefabrikken. Du kan også klikke deg inn på vår personlige favoritt, der hele historien om Nidar blir fortalt grundig. Morsomt for den historieinteresserte. Ellers kan man spille «Godterispillet», besøke «Mumseby», se Laban-reklamefilmer, eller melde seg på omvisning i godtefabrikken. En side som er vel verdt et besøk.

Barlindhaug
www.barlindhaug.no
Barlindhaug er et rådgivende ingeniørselskap som driver med samfunnsplanlegging og utredninger, utvikling av bolig- og næringseiendommer, utfører tekniske konsulenttjenester med blant annet vekt på kaldt klima, driver rådgivning og produksjonsplanlegging innen fiskeri og havbruk, samt totalansvar for ombyggings- og renoveringsprosjekter. Selskapet har hovedkontor i Tromsø, og avdelingskontorer i Alta, Vadsø, Kirkenes, Bodø, Sortland og Longyearbyen. Nettsidene er oversiktlige og lay-outen elegant, samtidig som den gitte informasjonen er kort og konsis - akkurat passe til at leseren får en rask og grei innføring i hva selskapet driver med. Fint med bilder av ansatte og utfyllende kontaktinformasjon.

Saken fortsetter under annonsen