På nett fra nr. 15/2003

Publisert: 15. september 2003 kl 16.06
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Asia Observer
www.asiaobserver.com
En ypperlig startside for alle som er interessert i Asia. Den tre år gamle hjemmesiden ble lansert for å yte hjelp til journalister, politikere, studenter, forretningsmenn, statlig ansatte og andre som ønsker å holde tritt med den raske utviklingen i Asia. Asia Observer satser hardt på nyheter (både generelle og for hver land), har egne diskusjonsgrupper, gir deg oppdatering på verdensdelens børser og har omfattende bakgrunn og informasjon om hvert land. På disse sidene finnes detaljert informasjon om alt fra det lokale været til styresett, helseforhold, menneskerettigheter og ikke minst nyttige tips til turister. Hjemmesiden er enkelt å manøvrere seg frem i, siden er til nytte og glede for alle som er interessert i denne verdensdelen - enten som privatperson eller fordi de driver business med land her.

Telenor
www.telenor.no
Telenors røtter går helt tilbake til 1855, og selskapet har i snart 150 år vært Norges ledende innen telekommunikasjoner. Hjemmesiden er av nyere dato. På 1990-tallet ble Telenor omformet fra et statlig monopol til et kommersielt selskap, og er i dag posisjonert som en nyskapende aktør innen internasjonal mobilkommunikasjon. Telenor er den største tele- og kommunikasjonsaktøren i Norge, og har betydelige mobile operasjoner internasjonalt. Siden gir inntrykk av at selskapet er innovativt og nytenkende. På øverste linje finnes all informasjon man trenger om selskapet, til og med et eget klikkbart felt om selskapets samfunnsansvar. En fiffig detalj er at man nå kan sende feilmelding til Telenor via nettet. Siden har fin grafikk, er meget brukervennlig og henvender seg på en elegant måte både til store og små kunder med helt ulike behov.

Finanssenteret
www.ba17finans.no
Finanssenterets sider gir enkel og oversiktlig tilgang til børskurser fra verdens viktigste børser med historikk, valutakurser, kurser på fond og plasseringer, produktinformasjon, nyheter og annet. Finanssenteret er et selvstendig firma med hovedvirksomheten innen investeringsrådgivning. Selskapet ble stiftet tidlig i 1994 av tre partnere. I dag formidler de fondsandeler gjennom norske og internasjonale partnere, alle typer livs- og pensjonsforsikringer og gearede plasseringer. Siden er enkel i utformingen, men har helt klart mange nyttige tjenester for privatpersoner og selskap som er interessert i finans.

Saken fortsetter under annonsen