På nett fra nr. 11/2001

Publisert: 1. juli 2003 kl 15.28
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Bravida
www.bravida.no
Installasjonsselskapet Bravida har produsert en bra nettside. Ved å klikke på presselenken fra hjemmesiden finner man seksjonen med årsrapportene. Hjemmesiden inneholder de siste nyhetene om selskapet - for eksempel det planlaget lederskifte i september - samt fokus på et aktuelt prosjekt. Hjemmesiden har også klare lenker til selskapets områder som IKT, tele-og datanett, rør og annet. Designet er forholdsvis enkel, med balansert bruk av bilder og farger. Navigasjonen er lynrask. Når man har forlatt hjemmesiden og er inne i nettsiden vil så venstrekolonnen alltid inkludere lenker til nøkkeldata om Bravida som ledelse, eierforhold, etc. Alt i alt et godt eksempel på en brukervennlig nettside.

Norge.no
www.norge.no/
Fra Leikanger bringer tre ansatte hos fylkesmannen i Sogn og Fjordane lenker til alle tenkelige offentlige institusjoner i Norge - samlet gjennom portalen Norge.no. Her finner man lenker om emner som ansettelse og arbeidsforhold, skatt og næringsvirksomhet. Nettsiden inkluderer også lenker til alt fra Kongehuset til direktoratene og tilsyn. Man kan også finne lenker til alle offentlige skjemaer (for blant annet arbeidsavtaler, bokføring og erstatning). Du kan også raskt finne frem til relevante data basert på kommuner og fylker. Dette er en imponerende portal for det offentlige Norge og helt klart en ressurs for hektiske næringsdrivende når de trenger å finne raskt frem til offentlig informasjon.

The Moscow Times
http://www.themoscowtimes.com
Med en stadig mer dynamisk økonomi, vokser Russland som attraktivt destinasjon for norske selskaper og investeringer. Avisen The Moscow Times er en god kilde for oppdatert informasjon om økonomi og forretninger hos vår østlige nabo. Her finner man et bredt utvalg av artikler skrevet av avisens egen stab samt de siste nyheter om russisk økonomi fra Reuters, Associated Press, etc. Avisen har også en bra seksjon med oversikt over viktige kurs og konferanser, rubrikkannonser for kontorlokaler og nyttige tips for besøkende til Moskva og Russland. Navigasjonen er rask og fungerer slik den skal.

Saken fortsetter under annonsen