Nytt løft for innovasjon

Publisert: 14. september 2009 kl 14.56
Oppdatert: 21. september 2009 kl 10.50

Oslo Innovation Week (OIW) er et initiativ fra Oslo kommune som ønsker å samle innovasjonsaktørene i regionen til felles og samordnet innsats. Med seg har kommunen fått Innovasjon Norge, Akershus Fylkeskommune og NHO. I tillegg bidrar en rekke samarbeidspartnere.

Ledende aktører, investorer og bedrifter fra Østlandet samles i Oslo 12.-15. oktober til et nasjonalt løft for morgendagens Norge, melder OIW.

- Oslo Innovation Week er et kjempeløft for å knytte miljøer, personer og idéer sammen, sier arrangøren på sine nettsider.

Uken 12.-15. oktober vil bestå av en rekke arrangementer, der det blir tatt opp temaer innen innovasjon og næringspolitikk, kapital og finansiering av vekstprosjekter, innovasjon skapt fra forskning, og ungdom og entreprenørskap. Formålet er å bygge bro mellom gründere, investorer og kompetansemiljøer for å fremme nyskaping og vekst.

Oslo Innovation Awards

Innovasjonsuken åpner med et symposium i Oslo rådhus mandag 12. oktober. Torsdag 15. arrangeres en avsluttende innovasjonskveld samme sted, der bl.a. utdelingen av Oslo Innovation Awards er ett høydepunkt.

Mål: Europas mest innovative region

Saken fortsetter under annonsen

Årets prosjektleder og vertskap for Oslo Innovation Week er Oslo Teknopol som er et interkommunalt selskap, eid av Oslo kommune og Akershus fylkekommune.

Virksomheten driver med regional næringsutvikling og profilerer Oslo-regionen som en internasjonal nærings- og kunnskapsregion.

Med fokus på utvikling og profilering av næringsklynger er målet å gjøre Oslo-regionen til en av de mest innovative i Europa.