Nettsider #03/2003

Publisert: 7. mars 2003 kl 12.20
Oppdatert: 12. februar 2007 kl 14.36

Navion
http://www.navion.no
Navion har vært mye i nyhetene i det siste i forbindelse med Statoils salg av selskapet til kanadiske Teekay Shipping. Det bør også få litt oppmerksomhet på grunn av nettsiden som firmaet har utviklet. Førstesiden er blant de beste vi har sett – enkel og til dels underholdende. De andre sidene følger også en tilsvarende enkel design samtidig som innholdet er bra. Navigasjonen er blant de raskeste vi har sett. Alt i alt en veldig bra firma nettside.

Statistisk Sentralbyrå (SSB)
http://www.ssb.no
Statistisk Sentralbyrå (SSB) er kjent for sitt grundige arbeid i å samle og offentliggjøre statistikk om det meste i Norge. Men SSB fortjener også ros for å ha produsert en av de beste offisielle statistikksidene vi har sett i verden. Nettsiden greier å holde en balanse mellom å være ekstremt sterkt på innholdssiden samt holde en «lett» stil som gjør det gøy å besøke siden.

Hoover’s Online
http://www.hoovers.com
Er du på jakt etter adressen og nøkkelfakta til en utenlandsk bedrift, men har problemer med å finne det via søkemotorer eller andre kilder? Da er løsningen Hoover’s Online, som gir deg det du trenger. Nettsiden inkluderer gratis nøkkeldata samt enda mer detaljer som du må betale for. Men som rask stifinner for den riktige nettsiden er den uunnværlig.

XE.com - Universal Currency Converter
http://www.xe.com/ucc
Hva er kronen verd i forhold til Brasils real eller filippinske peso? Det finner du på XE.com Universal Currency Converter, en kanadisk nettside som etter hvert har fått bred anerkjennelse som en av verdens beste kilder på oppdaterte valuta-kurser. Selv hvis du ikke finner kursen i hovedlisten, finner du den nok i en annen liste som inkluderer alle verdens valutaer.

Saken fortsetter under annonsen