I og je er i avisa: Faksimilie fra Dagens Næringsliv 23. april.

DN med to Aker-forsider

Publisert: 23. april 2009 kl 09.34
Oppdatert: 23. april 2009 kl 14.00

Ikke uventet er det Kjell Inge Røkkes pressekonferanse i går som preger dagens avisforsider, men Dagens Næringsliv går litt lengre og har trykt opp to forskjellige forsider. Den ene viser Kjell Inge Røkke og overskriften «Pengene rant ut», den andre viser Sylvia Brustad og overskriften «Angrer utskjelling».

Forsidesaken på Røkke-utgaven av DN er flyttet lenger bak i Brustad-utgaven for å rydde plass til Brustads pressekonferanse.

Etter Kjell Inge Røkkes drøyt to timer lange pressekonferanse i går, hvor han langet ut mot pressen og næringsminister Sylvia Brustad, innkalte Brustad inn til en egen pressekonferanse, hvor hun beklaget sin egen ordbruk mot Røkke.

- Når jeg hører Kjell Inge Røkkes reaksjon, ser jeg at jeg kanskje kunne ordlagt meg på en annen måte, sa Brustad. Hun understreket at hun håpet saken fortsatt kunne løses.

- Staten og Aker har vært noe uenige om framgangsmåten. Men det viktigste nå er at vi er inne på et spor hvor det forhåpentligvis kan finnes en løsning, og jeg er glad for at Røkke er åpen for det, sier hun til NTB.

Saken fortsetter under annonsen