Carl I. Hagen koster 3250 kr timen

Publisert: 17. september 2009 kl 16.57
Oppdatert: 22. september 2009 kl 10.36

Hagen skal jobbe deltid i PR-byrået.

Administrerende direktør for Burson- Marsteller, Sigurd Grytten, mener Hagen er landets dyktigste politiske strateg. Han begynner i ny jobb i midten av oktober.

Det er spennende at Burson-Marsteller har et så tverrpolitisk team på politisk rådgivning, legger Hagen til, og viser til at Burson-Marsteller har rådgivere med politisk erfaring fra SV til FrP.

Unik innsikt

- Carl I. Hagens erfaring kan brukes innenfor et bredt felt av Burson-Marstellers rådgivning. Han vil blant annet kunne arbeide med politiske strategier og analyser, være sparringspartner for toppledere med krevende utfordringer overfor medier og myndigheter, tilby medie-, debatt- og presentasjonstrening samt løpende strategisk rådgivning for flere av våre større kunder, forklarer Grytten.

- Carl I. Hagen har levd store deler av sitt liv i medienes søkelys, og i så måte også et særdeles kritisk søkelys. Han har derfor unik innsikt og erfaring i krevende mediehåndtering. Han er videre en av Norges beste debattanter og har vist en unik evne til tidlig å fange politiske trender i samfunnet. Vi er meget godt fornøyd med at han valgte oss, sier Burson-Marsteller-sjefen.

Ydmyk Hagen

Saken fortsetter under annonsen

Hagen er, på sin side, ydmyk overfor sin nye rolle som rådgiver:

- For meg vil det uten tvil ligge en utfordring i å være den som skal gi råd til andre om hvordan de skal håndtere en gitt sak, og ikke selv være den som skal være aktøren. Jeg tror jeg kan være en god samtalepartner og hjelpe kundene med en bevissthet rundt deres mål og hvordan målene kan nås.

Med Carl I. Hagen i staben, strekker rådgiverstaben i Burson-Marsteller seg fra SV-ere til Frp-ere.

Det er E24 som forteller at timeprisen for Carl I. Hagen blir 3250 kroner.