Brønnøysundregisteret stenges

Publisert: 10. juni 2009 kl 17.12
Oppdatert: 12. juni 2009 kl 09.45

Brønnøysundregistrene opplyser på sin hjemmeside at registrene blir stengt fra klokken 21 i kveld i forbindelse med servicearbeid.

"Utilgjengelige tjenester onsdag 10. juni.
(10.06.2009) På grunn av nødvendig serverarbeid vil alle oppslagstjenester hos oss være ute av drift onsdag 10. juni fra kl. 21.00. Dette gjør at alle oppslagstjenestene på www.brreg.no, oppslag via web-services og EBR vil være utilgjengelige. I denne perioden vil det heller ikke være mulig å fylle ut Samordnet registermelding via Altinn. Vi regner med at systemene er tilgjengelige igjen ved midnatt, og beklager de ulempene dette kan medføre for brukerne våre."

Flere opplysninger gis ikke.

- Ingen sammenheng

Saken fortsetter under annonsen

På spørsmål fra Orapp.no svarer kommunikasjonssjef Dan-Erik Aggvin at dette er ikke har noen sammenheng med dagens sak på nettsidene til Mentor Medier, men er planlagt arbeid i forbindelse med oppgradering av datasystemene.

Aggvin ber redaksjonen om å gjenta at informasjonen som saken handler om ikke er hentet fra Brønnøysundregistrenes database, men dokumenter som er digitalisert og tilgjengeliggjort av andre.