Acta-siktet i lange avhør med politiet

Publisert: 26. juni 2008 kl 09.51
Oppdatert: 1. juli 2008 kl 11.44

Sent onsdag kveld var det fortsatt uklart om Rogaland politidistrikt kommer til å fremstille mannen for varetektsfengsling. Politiet startet avhørene av mannen tirsdag og fortsatte onsdag morgen.

- I løpet av kvelden onsdag eller torsdag vil det bli tatt stilling til om han skal fremstilles for varetektsfengsling, sier politiadvokat og påtaleansvarlig Gro Stangeland i Rogaland politidistrikt til NTB.

59-åringen er, i likhet med de seks andre involverte i saken, siktet for brudd på verdipapirloven og straffelovens paragraf 60a - den såkalte mafiaparagrafen. To av de siktede ble i forrige uke varetektsfengslet i to uker med full isolasjon. De fire øvrige siktete er løslatt.

Stangeland vil ikke si noe om hvordan bærumsmannen forholder seg til siktelsen. Hun vil heller ikke oppgi navnet på 59-åringens advokat.

- Advokaten ønsker ikke dette, så da etterkommer vi det, sier Stangeland, som heller ikke vil oppgi hvilken relasjon 59-åringen skal ha til den antatte hovedmannen i innsidesaken, Acta-gründer Fred Anton Ingebrigtsen.

(©NTB)

Saken fortsetter under annonsen