Moped-gutten

Publisert: 21. august 2002 kl 11.41
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Det kan virke som om eiendomskonge og småflaskesparer Christian Ringnes (bildet) har tonet ned sin interesse for dyre biler. For tiden kjører han nemlig moped.

Årsaken er trolig ikke en ny interesse for mindre kjøretøyer, á la hans interesse for samling av småflasker i spritbransjen. Snarere er grunnen at han tidligere i sommer ble tatt av politiet da han kjørte i 90 km i timen i 60-sonen på ferietur på Sørlandet.

Det er ellers ikke første gang Ringnes har uflaks på kjørefronten. For en tid tilbake byttelånte han bil med sin venn Petter Sundt. Ringnes tenkte trolig at han var hyggelig da han kjørte Sundts bil innom en vaskeautomat og glemte å ta ned cabriolen som fulgte med den fasjonable, åpne veteranbilen. Mens Ringnes ifølge ryktene kom løpende dryppende ut av vaskeautomaten, gikk det heller ikke spesielt bra med den dyre bilen.

Enda verre ble det da Sundts butler ringte og spurte den stakkars mannen om han pleide å håndpolere bilen sin og om han skulle gjøre det for ham. Ikke vet vi om hvordan det gikk de to vennene mellom, men mye tyder på at småflaskesparerkongen kanskje burde holde seg til moped i tiden fremover.

Saken fortsetter under annonsen