Mobil med sekretærforlenger

Publisert: 2. februar 2004 kl 16.06
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Foreløpig er det ikke mulig å si om den lille luksusgjenstanden vil slå an her.

Det gull- eller platinabelagte lille leketøyet koster fra 5.500 euro til 24.000 euro. Tastaturet er av rubiner, displayet av safirglass, materiale så vel som teknologi av ypperste vare, og hver enkelt telefon er håndlaget ved fabrikken i New Hamshire i England.

Det mest spesielle er nok likevel den lille knappen på siden av telefonen. Trykker du på den, kobles du til en egen sekretærtjeneste som står til tjeneste 24 timer i døgnet. Da kan du få ordnet alt fra flybillett, tannlegebesøk til bursdagsgaver til dine barn.

Det er Nokia som står bak de juvelbesatte luksustelefonene gjennom sitt britiske datterselskap Vertu. Etter lanseringen for to år siden selges den nå i USA, Europa og Asia. Det er de mest anerkjente juvelforretningene som står for salget, den er ikke med i det vanlige sortementet til mobilbutikkene.

Ifølge informasjonssjef Vanessa Boganim har det rådyre leketøyet fått god respons i Skandinavia, uten at hun vil si noe mer konkret om salget.

- Vår filosofi er å gi kunden det beste som kan tilbys. Foreløpig har vi ikke åpnet eget kontor i Norge, men Norge er så absolutt et marked vi vil satse på, sier hun.

Saken fortsetter under annonsen