Meksikansk valgseier

Publisert: 27. september 2005 kl 13.41
Oppdatert: 30. januar 2008 kl 16.00

Det er flere enn de rødgrønne som har vunnet høstens valg. Grandiosa Taco seiret over Pølse & Tomat og blir fast medlem i Grandiosa-familien etter at valget nå er avsluttet. Taco har ligget klart i tet gjennom hele valgkampen. De endelige tallene viser at Taco fikk 66 prosent av stemmene, mens Pølse & Tomat fikk 34 prosent.

Totalt kom det inn ca. 60.000 stemmer via internett, SMS, post og avstemning i butikk. Tallene fra avstemningen via internett viser at det kom inn flest stemmer i forhold til folketallet fra fylkene Finnmark, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal.

- Vi er veldig fornøyde med årets pizzavalg, som har engasjert mange mennesker landet rundt. Over 60.000 stemmer er et bra resultat, og spesielt glade er vi for den høye deltakelsen blant førstegangsvelgerne, sier Inger Johanne Solhaug, pizzadirektør i Stabburet.

Som følge av pizzavalget, har Grandiosa styrket sin posisjon i markedet, og omtrent annenhver dypfryst pizza som selges i Norge er en Grandiosa. I 2004 var salgsveksten på Grandiosa hele 56 prosent.

Saken fortsetter under annonsen