Jens er poppis

Publisert: 25. juni 2007 kl 10.14
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 22.14
Nå har statsminister Jens Stoltenberg klart å komme seg langt foran justisminister Knut Storberget i popularitet. Men fortsatt er det utenriksminister Jonas Gahr Støre (se egen sak) som troner suverent på toppen av målingen Norsk Respons utfører for Aftenposten hvert halvår.

De spurte har brukt samme karakterskala som i skolen, og ingen av statsrådene får toppkarakteren seks. Ikke engang fem er det noen som får. Gjennomsnittet for hele regjeringen er 3,3 - det samme som de fikk forrige måling i desember, melder Aftenposten.

Bondeviks regjering fikk en samlet karakter på 2,9.

Blant de som øker er miljøvernminister Helen Bjørnøy og fiskeri -og kystminister Helga Pedersen. Aller mest øker sjefen Jens Stoltenberg, som går fra sine 3,7 i desember til karakteren 4.

Kirke- og kulturminister Trond Giske fortsetter å falle på målingene, noe han har gjort i de tre siste målingene og lander nå på karakteren 3,0.

Men aller mest taper barne-og likestillingsminsiter Karita Bekkemellem, Arbeids-og inkluderingsminisiter Bjarne Håkon Hanssen, nærings - og handelsminister Dag Terje Andersen og Øystein Djupedal - som får klassens dårligste med karakteren 2,7.

Saken fortsetter under annonsen