hallgeir_skogen.jpg

Bekymret for Grenland Group

Publisert: 8. november 2010 kl 09.47
Oppdatert: 23. mai 2016 kl 22.14

– Det er ingen tvil om at Grenland Group er en betydelig bedrift i Telemark. Selskapet har også posisjonert seg nasjonalt og har grener internasjonalt som er av betydning. Et betydelig eierskifte i bedriften gjør at en blir bekymret og frustrert. Det henger sammen med den sterke grenlandstilknytningen Hallgeir Skogen har hatt, og som har vært viktig, sier Aasland til Varden.no.

– Beklagelig

Han sier han håper selskapet ikke mister fokuset som har vært rådende under Hallgeir Skogens eierskap.

– Det er beklagelig at det blir et slikt eierskifte, men samtidig må en håpe at de nye eierne fortsetter å bygge selskapet i den ånden det har vært bygget fram til nå, og at det ikke blir kapitaluttak, sier han.

– Det er ingen tvil om at de som har bygget opp Grenland Group har gjort en fantastisk, industriell reisning, sier han, og viser til at Hallgeir Skogen har gjort en kjempejobb.

Rapport

Per Wold, direktør for personal - og organisasjonsutvikling i selskapet, har tatt over som midlertidig konsernsjefsjef for milliardkonsernet. Skogen har selv ikke villet kommentere avgangen sin.

Saken fortsetter under annonsen

Det var en granskingsrapport der Skogen ble beskyldt for trakkasering av ansatte som var den umiddelbare grunnen til at Skogen trakk seg. Innholdet i rapporten er ikke kjent. Men Skogen har også hatt problemer med gjeld i selskapet. Grenland Group må hente inn mellom 50 og 100 millioner kroner for å innfri en bankavtale.

Les også:

Stopper granskingen

Skjebneuke for Grenland Group

Maktkampen rundt Hallgeir Skogen

Fylkesordføreren støtter Skogen

Ny toppsjef granskes

Saken fortsetter under annonsen